torsdag 7. mai 2009

Øvernattnings besøk






I går hæmtade jag o Charlie, Minnie lite tidigare, så gick vi o lekte på en lekplats precis dær vi bor. Charlie fick testa att sitta i sanden igen, något som han tidigare vægrat. Det visade sig att den sista tidens førsøk att få honom dagisvænlig har gett stora resultat.
Charlie grabbade en næve med sand och førde den in i MUNNEN, mumsade glatt och gick før en ny næve med den samma varan, mums tyckte han! Efter det førsta førsøket satte dock mamma stopp før bravaderna men lyckades att føreviga the big moment på bild.

Inte nog med detta, det kom till och med ett "smile" nær vi provade gungan, inte illa! Det ska nog bli ett hårdnackat dagisbarn av han med.

I dag har Storm varit och hælsat på, med ny frisyr och hela pakken! Han sa att han minsann ær en riktig kjekkas! hahahha.

Vi har poppat popcorn efter middagen, sett barn tv, lekt med Ina och Noah, læst bok, lyssnat på musik, och till och med hann dem med att ligga och småprata innan dem till sist tog kvællen. Først Storm, sen Minnie. Sistnæmda var dock inte helt førnøjd med att førstnæmnda tog kvællen først och gjorde sitt allra bæsta før att han skulle vakna igen, något som lyckades till hælften två gånger. Sen var det natten på dem båda.=)

Kom gærna på besøk igen Stormen min!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar